« Tillbaka till nyheter

Föreläsning med Eva Marie Wergård i samarbete med Realgymnasiet/Hundspektra

Vi är glada att få bjuda in till en inspirerande föreläsning med etologen och hundinstruktören Eva Marie Wergård som kommer utgå från teman ”Hunden som spegelbild” och ”Lös problemet”.

I pausen bjuder vi på fika och Hundutbildningen på Realgymnasiet håller i mingelaktiviteter. Alltsamman äger rum i våra lokaler. (Hundspektras)

Välkomna från 17.30, hoppas vi ses!

/Hundspektra och Realgymnasiet i Borås


Om föreläsningen:  LÖS DET!

På denna föreläsning vi går igenom hur vi kan arbeta med ett etologiskt perspektiv när vi skall hantera problembeteenden hos vår hund, eller annan djurart! Målet är att få en mer harmonisk relation med vår hund både i vardagen och på träningsbanan, samt att få en djupare förståelse till varför det kanske blir som det blir och vår vän hunden beter sig som den gör.

Fick lära mig massor som jag inte hade en aning om när det gäller hund. Inspirerande föreläsning! Tack!

Spännande med ett helt nytt perspektiv för mig att angripa problembeteenden. Skall genast hem och träna! Mycket humor också, det gillade jag!

Eva Marie Wergård är etolog som forskat på inlärning & personlighet hos både primater och hundar. Fokus i forskningen har legat på att få alla individer att prestera bättre utifrån sina förutsättningar, och det är utifrån denna kunskap och erfarenhet vi tar del av den senaste forskningen kring beteenden hos vår bästa vän hunden. För, hur ska vi egentligen tänka kring de beteenden som vi INTE vill ha?