28 12, 2017

Kennelhosta

Tags: |

Med tanke på att det går mycket kennelhosta just nu vill vi att ni tänker på följande när ni tränar på hundspektra; Låt inga vattenskålar stå framme! Om ni lånar skål ifrån oss så måste den diskas efter användning. Vi har tagit bort apportbockar och leksaker för att undvika smittspridning. Ni behöver ha med

9 12, 2017

Hundspektras Julkalender Lucka 9

Vinn en mössa eller pannband till dig och en vän från Koira Design ☺️ För att delta: - Gilla Koira Design på Facebook - Gilla och dela inlägget - Kommentera med vad det är som gör dig till en riktig hundnörd och tagga den kompis som du vill ska få den andra julklappen.  

5 12, 2017

Hundspektras Julkalender

Lucka 6 Varje månad skickar vi ut olika kvalitetsvaror från stora och bra nordiska leverantörer. DuktigVovve-boxen innehåller massor av spännande överraskningar som roliga hundleksaker, nyttigt hundgodis, coola hundtillbehör och mycket mer! Innehållet ska vara en överraskning, och kan variera under loppet av samma månad om vi får slut på vissa produkter.

5 12, 2017

Julkalendern Lucka 5

Vinn en friskvårdsbehandling hos FysioActive K9 :)   För att delta: - Gilla FysioActive K9 på facebook - Gilla och Dela inlägget. - Kommentera med din hunds namn och tipsa minst en vän genom att tagga i kommentarsfältet. Klicka på facebook ikonen nedan så kommer du direkt till Tävlingslänken! =)

4 12, 2017

Hundspektras Julkalender 2017 - Lucka 4 10% på Raw for Paw hos hundigt.se Ekologiskt supergott hundgodis i fin förpackning. Svensktillverkat. Roligt att ge bort. Gäller hela dagen den 4:e december. Ange rabattkoden i kassan på hundigt.se: lucka 4 http://www.hundigt.se/ekologiskt-hundgodis-raw-for-paw-i-fy… God jul önskar vi på Hundigt!

3 12, 2017

Hundspektras Julkalender

Lucka 3 Vår B.a.r.f.-box finns med två olika innehåll som båda riktar sig helt till våra fyrfota vänner. I boxarna hittar du antingen ben eller köttputs och passar dig som ger din katt eller hund B.a.r.f.-kost. Länk till deras sida: - > Gröna gårdar Info om produkten:  Innehåll: 100% B.a.r.f. (Biologiskt Anpassad Rå Föda) Storlekar:

2 12, 2017

Hundspektras Julkalender Lucka 2

Lucka 2 Nedrossnickeri är en hobbyverksamhet som gör Allt från Apportbockar, vittringspinnar, matbarer, Leksakslådor, noseworktillbehör, klickerplattor till agility mm Här hittar ni mer information: https://www.facebook.com/nedro2/ Facebooktävling: För att delta i Tävlingen på Faceook: - Gilla Nedrossnickeris facebooksida - Gilla och Dela inlägget. - Tipsa minst en vän genom att tagga

1 12, 2017

Julkalender 2017 – Lucka 1

Metizoselen –  ergonomi och rörelsefrihet Metizoselen är framtagen med en ergonomisk utformning så att den inte skall belasta hundens känsliga nack- & ryggkotor. Hunden har helt fria luft- och andningsvägar då selen inte trycker över hundens hals. Hunden har full rörelsefrihet i denna sele. De mjuka remmarna är justerbara.