Min recension

Va väldigt nyfiken om om det skulle gå att använda Washbars hundtvål på min pälsade mittelspitz, Zorro. Men det va verkligen inga problem alls!

Jag tycker att tvålen luktar gott med sin citrusdoft, men inte för starkt eller för mycket. Den va väldigt lätt att använda och känns otroligt dryg.

Det är enkelt att se till att hela hunden blir schamponerad efter som man drar tvålen över hundens päls och över allt som man vill tvätta. Så fort tvålen kommer i kontakt med blöt päls löddrar den. Vilket gjorde att det va lätt att massera in schampot i pälsen, då man redan spridit ut det över hela hundens kropp. Något som jag ibland tycker är svårt med schampo på flaska för de tar man ju i handen och sedan försöker sprida ut. Jag brukar tycka att allt fastnar på ryggen och att man har svårt att få de att räcka till hela kroppen. Men med tvålen va det lätt att få en lagom dosering över hela kroppen. Jag upplever att den va lätt att skölja ur och även om hunden känns sträv så blir pälsen mjuk när den har torkat.

Sammanfattning:

Jag tycker Washbaren fungerade lika bra på min mittelspitz som shetland sheepdog. :) Och kan varmt rekommendera den till er som vill ha ett drygt och prisvärt schampo, som är lätt att få ut i hela pälsen. Vi kommer inom kort få in den i hundspektras Butik & Webshop! Känns väldigt prisvärd 89 kr/st.

/ Sandra Glansén

Hos oss kommer den kosta 89 kr

Info från deras hemsida:

  • Utmärkt hundschampo i form av en tvål för en varje-dag-tvätt
  • Mild nog att använda på en mängd olika pälsar och hudar
  • Skonsam och lugnande på en känslig hundhud
  • Ingredienser som har en känd lugnande effekt, vilket är bra för hundar som tycker att badet är ett stressigt moment
  • Full av naturlig godhet
  • Ekonomisk att använda – en tvål motsvarar över 600 ml flytande hundschampo
  • Passar bra i handflatan, vilket gör det lättare att tvätta undersidan av din hund
  • Det fina med tvål är att det är lätt att använda och du kommer inte spilla något

Beskrivning

Blöt din hund och gnugga schampotvålen i päls och hud. Löddra upp hundschampot genom att ge dem en massage. Badtiden ska vara en trevlig tid för alla, så passa på och berätta för din hund hur duktig den är!

Viktigt! Skölj noggrant efter att ha använt tvålen. Undvik deras ögon, eftersom det svider även på dem! Förvara utom räckhåll för barn.

Ingredienser
Hållbar palmoljakokosnötoljavegetabiliskt glycerinneemoljamanukaoljacitrondoftande tea tree oljaneemblad och titandioxid.

Webshopen