Jag bor i skogen i Härryda med fru och två welsh springer spanieltjejer. Jag har haft hund hela livet men min första egna hund, Kira köpte jag 2010. Hon har varit min inkörsport till tyngre grejer som gjorde att jag insåg hur kul det är att jobba med hund! 2015 flyttade sedan Lexie in, en helgalen tös som  gör att jag ibland sliter mitt hår i frustration samtidigt som jag utvecklas som hundtränare varje dag!

Jag har testat på de flesta hundsporter men jag har verkligen fastnat för nosarbete av olika slag. Jag älskar det dels för att hundarna tycker att det är enormt roligt samtidigt som de får ett fint utlopp för sin energi. Noseworken är så enkel att träna och det är så häftigt att se duktiga ekipage utvecklas tillsammans och bli riktigt samspelta. Jag är därför även utbildad tävlingsdomare inom Nosework och jobbar för att sprida sporten till alla sorters hundägare! (:

Jag har svårt att säga nej när det gäller kunskap och fakta, så därför går jag ständigt någon ny utbildning. Förutom de rena hundutbildningarna så pluggar jag även biologi för att kunna nörda ner mig ännu mer i hundars beteende.

Hundinstruktörsutbildning, Hundens Hus 2013-2014

Hundpsykologutbildning, Hundens Hus 2014-2016

SNWK certifierad noseworkinstruktör 2015

Rallylydnadsintruktör, Hundens Hus 2015

Kantarellsöksintruktör, Hundens Hus 2015

Viltspårsintruktör, Hundens Hus 2015

Kreativ hundförarutbildning, Game On Puppy 2015-2016

Klickerintruktör, Hundens Hus 2016 (pågående)

Freestyle och HtM-instruktör, Yvonne Öster 2016

Valputveckling, Hundsteg 2016

Hundbeteendevetare, Hundens Hus 2016 (pågående)

Dogparkourinstruktör, Dogparkour Sweden 2016 (pågående)

mfl.

 

Plus massvis med föreläsningar och clinics för bl a Eva Bodfält, Eva Bertilsson, Anders Hallgren, Per Jensen, Adam Hübinette, Kerstin Malm och Renée Sjöberg.