Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

6/10 – Prova på Nosework

6 oktober kl 19:30 - 20:45

  • 1 tillfälle x 1 timme & 15 minuter 
  • Datum: 6/10
  • Tid: 19:30-20:45
  • Pris: 225 kr
  • Instruktör: Gustav Espeling
Är du nyfiken på den nya sporten nosework? Ta med dig vovven och gör några sök under handledning av Gustav. Även om du (mot förmodan) inte skulle bli noseworkbiten så får du med dig roliga sökövningar att göra hemma 🙂
 
Hundar i alla åldrar är välkomna (från valp till grånos) oavsett förkunskaper!

Nosework är den nya sporten som växer explosionsartat i hundvärlden. Genom att leta efter eukalyptus, lagerblad och lavendel i olika miljöer så stärker vi hundarnas självförtroende och ger dem ett mycket tillfredsställande arbete.
 
Nosework är till för alla hundar och ägare, oavsett ras, storlek, ålder eller rörlighet. Det är enkelt att träna själv hemma vilket gör sporten till ett utmärkt sätt för hunden att göra av med överskottsenergi. Det finns få saker som gör en hund så trött och nöjd som att få jobba med näsan!
 
Eftersom nosjobbet ger ökat självförtroende och mer självständighet är detta en särskilt bra aktivering för osäkra hundar!

Detaljer

Datum:
6 oktober
Tid:
19:30 - 20:45
Pris:
kr225
Evenemang Kategorier:
, ,

Plats

Träningshallen
hållningsgatan 15
Borås, sverige 50435 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Gustav Espeling
Telefon:
0768513800 ( sandras mobil)
E-post:
hej@hundspektra.se

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte tillgängliga än