Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Då är detta kursen för dig! Under två intensiva dagar jobbar vi med fokus på banträning, startrutiner, testar utmanande temabanor och går igenom effektiv tävlingsträning. Vi finslipar vad du som förare behöver tänka på för att kunna föra din hund på bästa sätt på banorna. Du kommer att få ta del av Annas stora erfarenhet från träning och tävling. Allt för att ni ska bli ett så bra team som möjligt och lägga grunderna till ett riktigt roligt och framgångsrikt tävlingsår!

Kursinnehåll: tävlingsträning, startrutiner, nya moment, banträning och lite om tävlingspsykologi. Anna Larsson är en av Sveriges bästa hundförare och har tränat hund i närmare 30 år. Anna har deltagit i flera olika grenar inom hundsporten ända upp till VM. Senaste meriten är 1:a på EM 2016 i freestyle.

”För mig är det en självklarhet att man som instruktör själv är aktiv med att träna och tävla inom de områden man håller kurs i för att hålla sig ”up to date”, men också för att ha förståelse för vilka utmaningar som eleverna ställs inför, när de i sin tur ska träna och tävla med sina hundar. Att hjälpa till att finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande”.

 

Nivå: Avancerad – Mästarklass

Tid:kl 10-17 båda dagarna

Pris: 2450:-/ekipage, plats utan hund 800:-, fika/frukt ingår, lunch tar du med själv.

Antal platser: Med hund 8, utan hund 4.

Vem deltar

5 personer deltar vid 19-20/4 – Träningshelg i Rallylydnad Avancerad/Mästarklass med Anna Larsson

  • Katrin Karnblad
  • Ann-Margret Bergström
  • Anita Skoglund
  • Marie-Louise Tunared
  • Lotta Castell

Biljetter

Tickets are not available as this evenemang has passed.