Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

3-4/4 – Grundkurs -Specialsök röd Kong

Helgkurs Specialsök

  • Datum: 3-4/4
  • KL 10.00-16:00 båda dagarna
  • Antal: Max 7 per
  • Pris: 2000kr

Är du nyfiken på specialsök och vill hitta en mycket rolig aktivering för dig och din hund. Denna helg kommer vi gå igenom vad specialsök är och ni kommer att få prova på grunderna i markering och lättare sök på Kong Classic, som är etiketten för SBK`S nya tävlingsform i specialsök.

Vi kommer varva teori med praktik. Att låta hunden jobba med nosen är inte bara en bra aktivering utan ett sätt där hunden får använda sina naturliga sinnen för att lösa olika problem tillsammans med sin förare. Ger en nöjd och trött hund som inget annat. Specialsök kan tränas nästa överallt, hemma, ute och i främmande miljöer.

Vilket betyder att man kan träna och aktivera hunden vart ni än är.

instruktör: Camilla Wernersson
Ägare & drivare av hinnareds hundcenter AB. Har gått en 1årig utbildning i specialsök via SWDI med min holländska hederhund Qia. Målet med henne är att hon ska jobba förebyggande mot narkotika på skolor. Har även en boxer jag utbildar till räddningshund via SBK på uppdrag av MSB.
Ni kan se mer om mig och mina hundar på instagram @hinnared eller på facebook @hinnared.

Detaljer

Börjar:
3 april kl 10:00
Slutar:
4 april kl 16:00
Pris:
kr2000
Evenemang Kategorier:
, ,

Plats

Hundspektra
Hållingsgatan, 15
Borås, 50435 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0768513800

Arrangör

Hundspektra
E-post:
hej@hundspektra.se

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter are no longer available