Vinn en friskvårdsbehandling hos FysioActive K9 :)
 
För att delta:
– Gilla FysioActive K9 på facebook
– Gilla och Dela inlägget.
– Kommentera med din hunds namn och tipsa minst en vän genom att tagga i kommentarsfältet.
Klicka på facebook ikonen nedan så kommer du direkt till Tävlingslänken! =)
Boknings sidan

Varmt välkommen till FysioActive K9!
Jag som driver företaget heter Josephine Löfdahl och jag är certifierad Canineopat, diplomerad massageterapeut för hund och djurvårdare med D9 behörighet. Jag erbjuder rehabiliterings- och friskvårdsbehandlingar för alla hundar. Jag kan även hjälpa till att lägga upp ett fysträningsschema specialanpassat efter din hund och era aktiviteter.

Jag behandlar med GSM ”genuin svensk massage”, vilket är en djupverkande behandlande idrottsmassage och elektroterapi, diadynamiska strömmar och galvan. Mer information om mig och behandlingarna hittar du på hemsidan.

Som terapeut eftersträvar jag alltid en tät kundkontakt, kontinuerlig uppföljning och en tydlig behandlingsplan. Det är viktigt för mig att både hunden och ägaren ska känna sig trygg under behandlingen.

Du hittar mig i Hundspektras lokaler i Borås och jag gör även hembesök runtom Alingsås.