Lucka 3

Vår B.a.r.f.-box finns med två olika innehåll som båda riktar sig helt till våra fyrfota vänner. I boxarna hittar du antingen ben eller köttputs och passar dig som ger din katt eller hund B.a.r.f.-kost.

Länk till deras sida: – > Gröna gårdar

Info om produkten: 

Innehåll: 100% B.a.r.f. (Biologiskt Anpassad Rå Föda)

Storlekar: 5–20 kg.

Råvara: Nötkött och nötben (ekologiskt & gräsuppfött).

Observera: Vår B.a.r.f.-box med köttputs är endast avsedd för husdjur (hund eller katt) och inte för människor. Vi tar inget ansvar för kunskap och kostråd gällande B.a.r.f. eller för specifika dietrekommendationer för just ditt husdjur.

Allt köttputs och ben kommer från djur som endast äter gräs och örter. Detta gör att köttputset och benen har samma kvalitet som vårt övriga kött: hängmörat, närproducerat, ekologiskt med en naturlig Omega 3 och 6-balans.

B.a.r.f.-box (ben) 7 och 14 kg
Innehåller ben av nöt (såsom knota, revben och nackben) med köttputs på. Benen är sågade/delade i bitar som är ca 15-20 cm. (Boxen innehåller inte märgben, dessa köps till som tilläggsprodukt.)

B.a.r.f.-box (köttputs) 5, 10 och 20 kg
Innehåller bitar som består av nötkött, fett och senor. Fetthalten varierar beroende av djurets naturliga fettsamansättning mellan ca 20–40%. Den rena kötthalten är ca 40–60%.